Præsentationsfilm om Engskolen

Engskolen er en specialskole beliggende i hjertet af Vesterbro i København.

På Engskolen underviser vi børn, der har så stort et behov for specialundervisning og specialpædagogisk bistand, at det svært for dem at trives og udvikle sig i de almene skoler.

På Engskolen går der børn fra hele København – de fleste kommer dog fra Vesterbro, Kgs. Enghave og Valby.

På besøg hos Karen Ellemann, minister for ligestilling.

I 89. klasse havde et hold elever fået mulighed for at møde ministeren.

Vi startede i samtaleværelset på Christiansborg hvor vi kunne stille spørgsmål. Vi havde forberedt en række spørgsmål til ministeren og spurgte hende bland andet om hvordan det var at bliver ringet op af statsministeren første gang hun skulle være med i regeringen.

Vi fik også set: Vandrehallen, grundloven, landstingssalen, folketingssalen og alle malerierne af de tidlige staministere. Vi sluttede i folketingsgruppens mødelokale hvor vi igen havde mulighed for at stille spørgsmål. Vi talte om ligestilling og ligeværd, Folketingets arbejde, ministerens arbejde. Vi talte også om hvorfor nogle mennesker har lyst til at arbejde med politik.

Skolefest på Engskolen

Torsdag d. 2 marts var der skolefest for alle eleverne på Engskolen. Eleverne fra 0. Kl og til 6 .kl holdt deres fest om eftermiddagen med spil, lege og lækker mad.
Udskolingen med eleverne fra 7. Kl. Og til 10. Kl. Startede deres fest kl. 17.30 med 3-retters menu i køkkenet. Eleverne var i feststemning og hacvde fået det flotte tøj på. Der var quiz imellem klasserne, limbodans og mulighed for at danse til disc jockey's musik.
Der blev drukket masser af slushice, bøjet neon smykker og spist Chips i lange baner.