Præsentationsfilm om Engskolen

Engskolen er en specialskole beliggende i hjertet af Vesterbro i København.

På Engskolen underviser vi børn, der har så stort et behov for specialundervisning og specialpædagogisk bistand, at det svært for dem at trives og udvikle sig i de almene skoler.

På Engskolen går der børn fra hele København – de fleste kommer dog fra Vesterbro, Kgs. Enghave og Valby.

Keramik udsmykning

Engskolens Kunstprojekt.

Engskolen har indledt et keramisk kunstprojekt med kunstnerne Karen og Tine for at lave ca. 50 friser i ler, som skal bruges som udsmykning på skolens trappeopgange.Nu har alle eleverne lavet deres relieffer og malet dem.

I april vil de blive udstillet rundt om på Vesterbro før de bliver sat op på skolens ny trapper

I kan følge processen på følgende link:

Fælles idrætsdag

Fredag d. 26 august tog alle skolens elever af sted i busser til Idrætsstævne på Herlev Stadion. Her skulle de dyste med andre elever fra specialskolerne Sorgenfri Skole og Gl. Hjortespring Skole i forskellige sportsdiscipliner:

Der blev spillet hockey, rundbold, gokartbane kørsel på tid, konkurrencer i løb, svømning mm. Vejret var perfekt og alle elever arbejdede hårdt i både medgang og modgang i sportslig ånd. Det var delt op i et indskolingsprogram, og et program for mellemtrin/udskoling.

Til slut var der stor fælles afslutning og præmieoverrækkelse. Engskolen vandt og der var en fantastisk stemning i busserne på vej tilbage. Ved ankomsten til skolen ventede der en flødebolle og masser af hurraråb.