Præsentationsfilm om Engskolen

Engskolen er en specialskole beliggende i hjertet af Vesterbro i København.

På Engskolen underviser vi børn, der har så stort et behov for specialundervisning og specialpædagogisk bistand, at det svært for dem at trives og udvikle sig i de almene skoler.

På Engskolen går der børn fra hele København – de fleste kommer dog fra Vesterbro, Kgs. Enghave og Valby.

Ny skoleleder

Onsdag d. 26 april havde vi på Engskolen vores officielle indsættelse af vores ny skoleleder Lonnie Skytte Bechmann. For eleverne var der hoppeborg hele dagen og soft ice med masser af forskelligt drys. Klasserne var på skift inde i hoppeborgen og eleverne fra 10.kl. holdt øje med at der ikke var for mange der hoppede.

Senere på dagen var der reception i gymnastiksalen for personalet, skolens venner og forskellige gæster fra forvaltningen.
Der var en flot buffet med dejlig mad og fine taler for Lonnie.

Skolefest på Engskolen

Torsdag d. 2 marts var der skolefest for alle eleverne på Engskolen. Eleverne fra 0. Kl og til 6 .kl holdt deres fest om eftermiddagen med spil, lege og lækker mad.
Udskolingen med eleverne fra 7. Kl. Og til 10. Kl. Startede deres fest kl. 17.30 med 3-retters menu i køkkenet. Eleverne var i feststemning og hacvde fået det flotte tøj på. Der var quiz imellem klasserne, limbodans og mulighed for at danse til disc jockey's musik.
Der blev drukket masser af slushice, bøjet neon smykker og spist Chips i lange baner.