Præsentationsfilm om Engskolen

Engskolen er en specialskole beliggende i hjertet af Vesterbro i København.

På Engskolen underviser vi børn, der har så stort et behov for specialundervisning og specialpædagogisk bistand, at det svært for dem at trives og udvikle sig i de almene skoler.

På Engskolen går der børn fra hele København – de fleste kommer dog fra Vesterbro, Kgs. Enghave og Valby.

Skolefest

Torsdag d. 17 november havde Engskolen inviteret lærere og elever fra andre specialskoler til stor udskolingsfest. Der var elever fra Dyveke skolen, Frederiksgård Skole, Sorgenfri Skole, Gl. Hjortespring og Skolen ved Nordens Plads. I alt var der 110 elever, som fik snakket sammen og danset til musikken styret  af professionelle DJ's.
Der var en dejlig lækker buffet og Slush Ice ad libitum. Det var en super aften og mange af eleverne fik knyttet kontakter til andre jævnaldrende fra de andre skoler.

December

I december måned har der været en dejlig julestemning på skolen. Mediateket og klasserne har været pyntet med lys og stjerner. Der var en dejlig stemningsfyldt KlippeKlistre dag med optræden og stjernekastere. Der blev vist Lucia i kirken, og Crazy dagen var mere Crazy end den plejede at være.